Menu Sluiten

Aanbod

Het kan lastig zijn om te accepteren wat je gaat voelen. Het komt je niet uit, je hebt geen tijd om er bij stil te staan. Je wil op de oude voet doorgaan, want dat voelt meer comfortabel.

Je kunt het leren omgaan met een verminderde of andere energie ervaren als een verlies. Dat ervaren van verlies heeft eerst ruimte nodig. Om daarna meer open te kunnen staan voor hoe het ook anders kan. Een leefstijl vinden die meer bij jou als persoon past. Omdat het ook beter voelt.

Dat kan ook betekenen dat je gaat ontdekken dat andere waarden beter bij je passen. Wat is nu echt belangrijk in je leven en hoe ga je dat vormgeven?

Ook dan kan ik je helpen. Door samen te zoeken waar je op vastloopt.

Dat is mogelijk in de vorm van:

  • individuele coachingsgesprekken, nu ook online, via Zoom.
  • het is ook mogelijk dit te doen in combinatie met de online training van HeartMath: je doet dan een paar sessies hartcoherentie zelfstandig online, aangevuld met mijn coaching op maat. Hierbij krijg je 5% korting.

N.B. Dit aanbod wordt vergoed voor werknemers van Hogescholen binnen het LIVVIT-pakket, opgenomen in het Presentpakket van Zilveren Kruis.

  • cursus hartcoherentie ‘Werken aan Veerkracht ‘ bestaande uit 5 coachingssessies op individuele basis
  • workshop ‘op (eigen) adem komen’
  • workshop ‘op weg naar nieuw gedrag’

Naast hartcoherentie gebruik ik in mijn begeleiding ook elementen uit de volgende methoden:

  • Voluit Leven: met aandacht leren leven, ondanks (chronische) klachten een waardevol leven kunnen leiden,  het vinden van een hernieuwde zingeving. Lees meer op voluitleven.nl
  • The Work van Byron Katie: werken aan overtuigingen, die in de weg blijven zitten bij het streven naar verandering. Lees meer op viervragen.nl
  • Dit is mijn grens: hoe vind je deze en hoe stel je je grenzen.

Wil je ontdekken of dit iets voor jou kan betekenen, dan kun je vrijblijvend contact opnemen voor een telefonische intake, waaraan geen kosten zijn verbonden. Besluit je hierna verder te willen, dan kunnen we een afspraak maken voor een verdere kennismaking (intake). In overleg bepalen we het aantal en de frequentie van de gesprekken die volgen.

Hoe lang een behandeling duurt hangt af van veel factoren. Hoe gaat het? Wat wil je? Heb je weer genoeg veerkracht gekregen om zelf verder te gaan?

Tarieven

Kosten voor individuele gesprekken:
Intakegesprek (60-75 minuten)€ 75,-
Vervolggesprekken (60-75 minuten)€ 75,-

Individuele cursus Werken aan Veerkracht (5 sessies)

€ 300,-


Workshop: op (eigen) adem komen

Workshop: op weg naar nieuw gedrag


op aanvraag

op aanvraag
Mochten er financiële drempels zijn, dan is afstemming over betaling mogelijk.